De maximale opslagduur voor bestanden in Back-up configureren

De standaard maximale opslagduur voor kopieën van bestanden in Back-up is 30 dagen. Na het verlopen van de maximale opslagduur verwijdert Kaspersky Endpoint Security de oudste bestanden in Back-up.

Zo configureert u de maximale opslagduur voor bestanden in Back-up:

1. Klik in het hoofdvenster van het programma op de knop icon_settings.
  2. Selecteer Algemene instellingenRapporten en Opslag in het venster met de programma-instellingen.

Back-upinstellingen

3. Als u de opslagperiode voor kopieën van bestanden in Back-up wilt beperken, selecteer dan Bewaar objecten niet langer dan N days in het blok Back-up. Voer de maximale opslagduur voor kopieën van bestanden in Back-up
  4. Sla uw wijzigingen op.